Agurkesalat med yoghurt

2 serveringer – 10 min – Salat

Prøv denne skønne, friske agurkesalat med yoghurt, hvor du også bruger lækre tomater, ferskner og friske krydderurter fra Eat Grim skønne frugt- og grønt kasser. Det bliver ikke meget nemmere at lave det perfekte tilbehør til aftensmaden eller frokosten. 

Ingredienser

 • 1 stor agurk (eller 2 små)
 • 4 tomater
 • 3 ferskner
 • 2 små skalotteløg
 • 1 håndfuld koriander
 • 1 håndfuld mynte
 • 3 spsk god kvalitet solsikkeolie
 • 2 spsk citronsaft
 • 1 stor spsk yoghurt eller skyr

Sådan gør du

 1. Start med at skære fersknerne i kvarte, og fjern stenen indeni. Derefter grilles de på en grill, eller en pande. Jeg gav dem et par minutter. Men du bestemmer selv hvor grillede du foretrækker dem

 2. Derefter hakkes tomater, agurk og løg. Bland fersknerne, grøntsagerne og urterne med citronsaft, solsikkeolie, salt og peber. Så tilsættes en stor spsk yoghurt ovenpå salaten. Hvis du har lyst, kan du tilføje lidt mere olie, salt og peber til sidst.

 3. Server din skønne agurkesalat med yoghurt sammen med et stykke friskbagt brød.

Skrevet af Eat Real Be Real

skål med agurkesalat med yoghurt tomater, ferskner og friske urter

Bekæmp madspild og spis med sæsonen


Vi leverer kasser med altid friske og nogle gange grimme frugter og grøntsager – reddet direkte fra landbruget.
Udforsk vores kasseunivers!

Hvem er Eat Grim?

40% af frugter og grøntsager går til spilde hos landbruget pga. overproduktion og kosmetiske fejl, som fødevareindustrien nægter at acceptere. Vores virksomheds formål er at finde et nyt hjem til alt det, samfundet har dømt for grimt til at spise – dit hjem. 

Siden 2018 har Eat Grim forkortet og digitaliseret den traditionelle forsyningskæde for fødevarer og leveret friskere, mere fair og klimavenlig mad direkte fra landbruget til dig.

Vi vil inspirere alle, der dyrker, spiser og laver mad, til at praktisere ubesværet madaktivisme. Og med din hjælp kan vi bekæmpe en af verdens største bidragere til klimaforandring – madspild. Og nu vi er i gang, skabe en retfærdig fremtid, hvor funky former, ekstraordinære farver og alle størrelser er den nye norm.

Følg os på Facebook, vores Cooking Grim Facebook gruppe og Instagram for endnu mere madlavningsinspiration!

 

Flere Eat Grim opskrifter