Appelsin med valnødder

4-6 serveringer – 15 min – Bagværk & søde sager

En sund dessert, virkelig? Ja, denne opskrift på en saftig dessert med appelsiner fra Eat Grims frugtkasse, valnødder og mynte, er helt fantastisk, og uden skyldfølelse. Det er til dem der foretrækker en let afslutning på måltidet – prøv selv appelsin med valnødder, gjort endnu mere friskt af mynte, til dessert.

Ingredienser

 
 

Sådan gør du

  1. I en lille skål presses citron saft og blandes med sukker. Bland indtil der ikke er klumper tilbage, og sæt til side.

  2. Med en skarp kniv skæres skrællen af appelsinen af, ved at skære fra top til bund. Følg derefter de naturlige linjer i appelsinen, for at skære bådene fri.

  3. Placer appelsin skiverne på en tallerken, og fordel citron og sukker blandingen over dem.

  4. Drys med hakkede mynteblade og valnødder. Lad hvile i et øjeblik, inden det serveres. Nyd nu appelsin med valnødder og frisk mynte!

Skrevet af Mad & Delicacy

tallerken med appelsin med valnødder og mynte

Bekæmp madspild og spis med sæsonen


Vi leverer kasser med altid friske og nogle gange grimme frugter og grøntsager – reddet direkte fra landbruget.
Udforsk vores kasseunivers!

Hvem er Eat Grim?

40% af frugter og grøntsager går til spilde hos landbruget pga. overproduktion og kosmetiske fejl, som fødevareindustrien nægter at acceptere. Vores virksomheds formål er at finde et nyt hjem til alt det, samfundet har dømt for grimt til at spise – dit hjem. 

Siden 2018 har Eat Grim forkortet og digitaliseret den traditionelle forsyningskæde for fødevarer og leveret friskere, mere fair og klimavenlig mad direkte fra landbruget til dig.

Vi vil inspirere alle, der dyrker, spiser og laver mad, til at praktisere ubesværet madaktivisme. Og med din hjælp kan vi bekæmpe en af verdens største bidragere til klimaforandring – madspild. Og nu vi er i gang, skabe en retfærdig fremtid, hvor funky former, ekstraordinære farver og alle størrelser er den nye norm.

Følg os på Facebook, vores Cooking Grim Facebook gruppe og Instagram for endnu mere madlavningsinspiration!

 

Flere Eat Grim opskrifter