Squash frittata

Denne squash frittata vil overraske dig! Super lækker og hurtig at lave. Smagen minder lidt om en spansk tortilla, og nogle gange bliver det endda kaldt en blød quiche. Du kan nemt være kreativ og eksperimentere med opskriften, så tilføje de grøntsager du har i køleskabet. Resultatet vil helt sikkert stadig være lækkert!!

FROKOST ELLER TILBEHØR / 2 SERVERINGER / 20 MIN / NEM

Slices of courgette frittata

Ingredienser: 

 • 4 æg

 • 2/3 små - mellem squash / courgetter

 • 2 spsk friskrevet parmesan ost

 • et drys salt

Sådan gør du:

 1. Skær squashen i skiver, og steg dem i et par spiseskeer af olivenolie. Steg indtil squashen er helt blød, og smag til med salt.

 2. I en skål blandes æg og parmesan ost. Tilføj bagefter squash, og bland det hele godt sammen.

 3. Hæld 2 spsk ekstra jomfru olivenolie i en stor stegepande, lad det varme op, og hæld så æggeblandingen i panden. Skru op på høj varme, og steg i 5 minutter, indtil bunden er gylden.

 4. Derefter sænkes varmen, og den steges i yderligere 5-10 minutter, dækket til med et låg. Endeligt, vend frittataen rundt, og lad den stege i 1-2 minutter på den anden side. Vær ikke ked af det, hvis det går galt de første par gange, øvelse gør mester!

Husk at tagge dine egne kreationer med #eatgrim og #cookinggrim på Instagram, og følg os via @eatgrim.

Opskrift af MAD & DELICACY

  Vil du lave flere lækre opskrifter derhjemme?

  Alle vores opskrifter er skabt med inspiration fra vores Eat Grim-kasser. Hvis du er interesseret i at starte dit eget abonnement, og få frugt & grønt leveret lige til døren, så udforsk vores forskellige kasser nedenfor.

  Vores Eat Grim-kasser

  Mixy-kasse

  Tilgængelig i tre størrelser, der passer alt fra singler til større familier.

  Fyldt med en god variation af økologiske frugter og grøntsager, og bliver leveret med tilpassede opskrifter, så du aldrig kommer til at mangle inspiration i køkkenet.

  Læs mere

  Fruity-kasse

  Tilgængelig i en størrelse, og perfekt til dem der elsker frugt og sunde snacks.

  Denne kasse er fyldt med lækre økologiske frugter, mindst 4+ kg frugt per kasse (30+ stykker), med 4-5 forskellige sorter, passende til husholdninger på ca. 2 - 4 personer.

  Læs mere

  Family-kasse

  Tilgængelig i en størrelse, og perfekt til familier med små børn eller teenagere.

  Denne kasse indeholder en god blanding af klassisk og velkendt frugt & grønt, som nemt kan tilberedes. Hver kasser har 8-10 kg råvarer, med 11+ forskellige sorter.

  Læs mere