At spise grimt som familie

Sunder og børne-venlige måltider hver dag!

Founder of Mums Get Fit, Christina, her husband Ed, og deres to døtre

Christina, Ed and their two daughters

Madplan på den sjove måde

Grundlægger af Mums Get Fit, mor af to, og gift med Ed. Christina Andersen er an af vores Grimlings, der går ind for sundhed, og virkelig elsker "grimme" råvarer, som er med til at gøre de små børn glade, og mætte de aktive voksne. Hun har givet os lov til at dele hendes hemmeligheder med jer, og vise hvordan hendes familie på 4 spiser sundt hvad dag, og hvordan de inddrager Big & Beastly-kassen i deres dagligdag. Spoiler: Det handler alt sammen om at have det sjovt og madplaner!

Big & Beastly-kassen er fyldt med 7,5 kg "grimme", økologiske og lækre sæsonbaserede frugter og grøntsager, som bliver leveret til Christina hver onsdag. Det passer perfekt inde i hendes travle liv, og hendes ønske om at kunne lavesunde hjemmelavede måltider med hendes familie. Når kassen leveres er hun klar til at begynde at lave mad. Hemmeligheden bag dette er at lave madplaner, da hun går i gang så snart hun modtager vores unboxing nyhedsbrev på mail, så om mandagen planlægger og handler hun ind til resten af ugen. Ifølge hende selv  "det skærer ned på budgettet, fjerner stress og skaber balance i hvad vi spiser som familie. Vi spiser mere rationelt, og mindre emotionelt. Det kan være svært til at starte med, men over tid vil det spare mange timer hver uge, og føre til en sundere livsstil, uden diæt". Det er de samme tips hun giver til hendes klienter, når de ønsker at blive sundere og glade.

Sunde retter hver dag

Hos Christina og hendes familie, er der noget fra Eat Grim-kassen på bordet til alle måltider, både i form af snacks og tilbehør. Dette giver samlet mere end 28 måltider, og 112 tallerkener med mad fordelt mellem dem. Med gode madplaner giver kassen dem ekstra tilbehør til kødretterne, og rester som kan bruges i lækre supper, eller til frokosten den følgende dag. Hun tilføjer at de mange rødbeder kan være en udfordring, men nu er hun begyndt at fryse dem ned, og så bruge dem til smoothies senere.

Ja, familien spiser kød, og de køber også ingredienser og råvarer andre steder, for at få kassens indhold til at holde længere. Pointen ved at abonnere på Eat Grim, har for Christina og Ed aldrig handlet om at skulle stoppe helt med at handle ind, men at de får nemmere ved at nå deres mål om at spise 12-20 grøntsager per dag, mens de kan vise deres døtre den fantastiske verden som "grimme" råvarer er del af. Christina ser Eat Grim som "En metafor for hvordan vi alle burde se på verden med mindre overfladiske øjne", og så er det altid en hyggelig oplevelse at pakke kassen ud samme med hendes døtre.

Selv børn elsker at spise "grimt"

Ligesom Christina coacher hendes klienter til at elske dem selv, og komme i kontakt med deres kroppe, så imødekommer hun også de forskellige former og udtryk som der findes i Eat Grim-kassen, samtidig med at hun lærer hende døtre at være åbne overfor de nye grøntsager og retter. Kassen er med til at gøre hendes døtre mere kreative og interesserede i at prøve nye ting, da de er med fra udpakningen til tilberedningen af maden. På den måde kan familien have det liv de ønsker. For Christina betyder det at hendes familie kan "opnå deres ønske om at leve sundt og lykkeligt sammen med deres døtre; både i form af hvordan de spiser, bruger tid sammen, og er sunde sammen". Selv en aktiv familie på 4 kan altså dagligt få mættende, næringsrige og børnevenlige måltider ud af en Eat Grim-kasse hver uge.

Hvis du ønsker at følge Christina og hendes familie, kan du tjekke dem ud på:

Instagram: https://www.instagram.com/mumsgetfit/

Facebook: https://www.facebook.com/mumsgetfit/

/Artikel skrevet af Simone

Vil du lave flere lækre opskrifter derhjemme?

Alle vores opskrifter er skabt med inspiration fra vores Eat Grim-kasser. Hvis du er interesseret i at starte dit eget abonnement, og få frugt & grønt leveret lige til døren, så udforsk vores forskellige kasser nedenfor.

Vores Eat Grim-kasser

Mixy-kasse

Tilgængelig i tre størrelser, der passer alt fra singler til større familier.

Fyldt med en god variation af økologiske frugter og grøntsager, og bliver leveret med tilpassede opskrifter, så du aldrig kommer til at mangle inspiration i køkkenet.

Læs mere

Fruity-kasse

Tilgængelig i en størrelse, og perfekt til dem der elsker frugt og sunde snacks.

Denne kasse er fyldt med lækre økologiske frugter, mindst 4+ kg frugt per kasse (30+ stykker), med 4-5 forskellige sorter, passende til husholdninger på ca. 2 - 4 personer.

Læs mere

Family-kasse

Tilgængelig i en størrelse, og perfekt til familier med små børn eller teenagere.

Denne kasse indeholder en god blanding af klassisk og velkendt frugt & grønt, som nemt kan tilberedes. Hver kasser har 8-10 kg råvarer, med 11+ forskellige sorter.

Læs mere