Pasta med flower sprouts

HOVEDRET / 4 SERVERINGER / 30 MIN / NEM

Ingredienser

 • 320 g kort pasta

 • 250 g flower sprouts / blomsterrosenkål

 • 1 fed hvidløg

 • 3 spsk ekstra jomfru olivenolie, salt

 • 4 filetter ansjoser i olie (udelad dem, hvis det skal være vegetarisk) 

 • hakket chili, efter smag

flower sprouts pasta on a plate

Sådan gør du 

 1. Hæld vand (ca. 3,5 l) i en stor gryde, dæk med et låg og bring i kog. Skyl flower sprouts og halver de største af dem.

 2. I en anden mindre gryde eller pande, varmes 2-3 spsk ekstra jomfru olivenolie, og hvidløget. Efter 2 minutter tilføjes ansjoser, og de steges med indtil de er faldet fra hinanden / smeltet.

 3. Når vandet koger, tilføjes pasta og salt. Med en træske vendes pastaen rundt, og den koges uden låg (tjek kogetiden på pastaens emballage).

 4. I en wok (stor nok til at holde på al pastaen) varmes 2-3 spsk ekstra jomfru olivenolie. Placer flower sprouts i wokken, og stir fry dem i ca. 5 minutter, uden at de bliver alt for bløde.

 5. Dræn så pastaen, og tilføj også til wokken. Tilføj derefter ansjos "saucen" og vend det hele godt rundt. Du kan servere retten med hakket chili.

Husk at tagge dine egne kreationer med #eatgrim og #cookinggrim på Instagram, og følg os via @eatgrim.

Opskrift af Mad & Delicacy 

Vil du lave flere lækre opskrifter derhjemme?

Alle vores opskrifter er skabt med inspiration fra vores Eat Grim-kasser. Hvis du er interesseret i at starte dit eget abonnement, og få frugt & grønt leveret lige til døren, så udforsk vores forskellige kasser nedenfor.

Vores Eat Grim-kasser

Mixy-kasse

Tilgængelig i tre størrelser, der passer alt fra singler til større familier.

Fyldt med en god variation af økologiske frugter og grøntsager, og bliver leveret med tilpassede opskrifter, så du aldrig kommer til at mangle inspiration i køkkenet.

Læs mere

Fruity-kasse

Tilgængelig i en størrelse, og perfekt til dem der elsker frugt og sunde snacks.

Denne kasse er fyldt med lækre økologiske frugter, mindst 4+ kg frugt per kasse (30+ stykker), med 4-5 forskellige sorter, passende til husholdninger på ca. 2 - 4 personer.

Læs mere

Family-kasse

Tilgængelig i en størrelse, og perfekt til familier med små børn eller teenagere.

Denne kasse indeholder en god blanding af klassisk og velkendt frugt & grønt, som nemt kan tilberedes. Hver kasser har 8-10 kg råvarer, med 11+ forskellige sorter.

Læs mere