Lagt mærke til vores nye pærelækre look? Jep! - Eat Grim har fået makeover

Sommeren er her, landet er åbnet op, og vi går en fantastisk sæson i møde med frisk og juicy frugt og grønt i vores kasser. Perfekt anledning til en makeover? JEP!  

Men inden vi går i gang, her er en lille reveal-video

Your browser does not support our video.


 

TA-DAAA! Vi har den seneste tid haft pærer på hjernen, og her er det så - vores nye pæreformede Eat Grim-logo.🍐🍐🍐 

Kan du lide det? Hmm, hvorfor pæren, tænker du måske? Hvordan kan vi, med alle de smukke og lækre frugter og grøntsager derude, der skal reddes, finde på kun at vælge én? Og du har ret, det var helt ærligt ikke let. Det skete faktisk lidt ved et tilfælde, og vi elskede looket. Efter vi har scrollet internettet tyndt for pære-symbolisme og skøre pærefacts, er vi dog blevet enige om, at det faktisk passer ret godt til os.

“Pears you plant for your heirs”

Sådan lyder et gammelt britisk ordsprog, der refererer til pæretræer, der i gamle dage tog laaang tid før de groede sig store og bar frugt. Op til 20 år faktisk. Det at plante et pæretræ blev derfor set som en betænksom handling - det at sikre en frugtbar fremtid for de kommende generationer. Selvom dyrkningen af pæretræer for længst er blevet optimeret, så det bære frugt allerede efter 3-4 år, elsker vi alligevel den analogi for at handle bæredygtig for en bedre fremtid. Vidste du fx at din Eat Grim-kasse spare planeten for …

1,177 l vand, eller seks brusebade

2,7 kg CO2e, eller en køretur på 10,6 km

7,8 m2 land, der kan gives tilbage til naturen

Læs mere om vores indvirkning

Pærespild i Danmark

Er vi enige om, at der er intet som at plukke en pære eller et æble direkte fra træet til at bringe søde sommerminder fra din barndom frem? Desværre går op til 50% af alle de 10 millioner kilo pærer og æbler, der produceres i danske haver årligt til spilde ifølge Landbrug & Fødevarer. Simpelthen fordi de ikke bliver samlet op. Forfærdelig madspild (estimeret til en værdi af ca 50 millioner kr.), der foregår i vores egne baghaver hvert år. Vildt ikke? Så sent på sommeren og tidlig efterår er det bare ud med kurven for at samle pære og æbler til lækre frugtige retter eller måske en hjemmelavet cider? Det er i hvert fald en pærelet handling for at bekæmpe madspild.

Pærelet (easy-peasy) 

Det var selvfølgelig oplagt med vores nye spirit frugt at lege lidt med ordene. Vi har derfor et nyt dansk slogan og mantra: “Den pærelette løsning på madspild”, der understreger, at Eat Grim faktisk er en af de letteste måder at bekæmpe madspild på i hverdagen. Det er bare en kasse gangen. Pærelet.

Vi har forresten også med re-designet af vores hjemmeside forsøgt at gøre det endnu lettere og simpelt at navigere i vores digitale univers. Vi håber du er klar på at scrolle lidt rundt og udforske den?

Velkommen til Family-kassen

Hjemmesiden, logoet og vores visuelle identitet er faktisk ikke det eneste nye i Eat Grim regi. Vi har udvidet vores produktportefølje og tilføjet et nyt medlem til kataloget: Family-kassen!

Family-kassen koster 235 kr. eksl. levering og indeholder en god, økologisk blanding af både snackbar og basis frugt og grønt i familievenlige mængder, der er lette at lave mad med. Sammenlignet med vores Big & Beastly Mixy-kasse er Family-kassen 2 kg tungere (8 - 10 kg) og indeholder større mængder basisingredienser, for at sikre at mange maver bliver fyldt i ugens løb.

Vil du prøve en Family-kasse? Spar 20% på din første ved at bruge rabatkoden ‘FAMILY’ ved check-out eller på din kundekonto.

Velkommen til Mixy-kassen

Og som om det ikke var nok. Så har vi også givet vores genanvendelige papkasser fra DS Smith et makeover, der matcher vores nye pæresonlige look. Og siden vi nu har flere produkter har vi valgt at navngive det produkt vi har haft indtil nu. Den hedder “Mixy-kassen” - og indeholder som altid et mix af både nye og velkendte afgrøder. Mixy-kassen kommer således i tre størrelser, som du allerede kender: “Mini & Mean”, Small & Ugly” og “Big & Beastly”.

Så det produkt, det har modtaget indtil nu er altså en Mixy-kasse. Mixy-kassen. Mixy! 👋

Ny hos Eat Grim? Du kan nu få 50% off på dine to første Mixy-kasser med rabatkoden 'PÆRELET', når du går til kassen.

Share the pear

Allerede Eat Grim-kunde? For at fejre den nye sæson har vi udvidet vores henvisnings-program med den største besparelse til dato. Når du henviser en ven til Eat Grim-familien får i begge 50% på jeres næste kasse. Du kan opsamle så mange rabatter, som du vil. Ret optur, ikk?

Hele juni måned udlodder vi desuden 1 billet til Danmarks nye bæredygtige festival Tomorrow Festival (lørdag, 4. september) til de første 20 Grimlings, der henviser to venner eller mere.

Læs mere om vores henvisnings-kampagne.