Nu bliver Vesterbro lidt grimmere!

EAT GRIM åbner endnu et nyt afhentningssted, denne gang  i hjertet af kødbyen i samarbejde med Staldkøkkenet  på Slagtehusgade 11a (Adressen er nu ændret til Staldgade 10). Allerede fra d. 27/8 kan du hente din første kasse inde i kødbyens labyrint og møde de inspirerende og nyskabende kitcheneurs der har deres daglige gang i Staldkøkkenets smukke lokaler. Bestil din første kasse allerede i dag lige her.

Psst… Vi holder et launch event under Madland festival som du ikke må gå glip af. Følg med løbende på vores Instagram  og Facebook for flere detaljer.

Hvorfor Staldkøkkenet?

Staldkøkkenet åbnede blot en måned inden Covid-19 tog sit indtog i Danmark og de har derfor været noget ramt af dets konsekvenser. Det forsøger vi nu i samarbejde at lave om på, så Staldkøkkenet kan få den opmærksomhed det fortjener.

De går til madlavning med nysgerrighed og vidensbegær og sætter barren højt for andre kreative kokke, både ved deres brug af råvarer og deres endelige produkter. De stiller flere spørgsmål end de giver svar, for aldrig at stille sig tilfredse med normen - lige i GRIMs ånd - og der er ingen tvivl om, at GRIM og Staldkøkkenet har et langt og godt samarbejde i sigte.

Ligesom GRIM starter Staldkøkkenets kitcheneurs ved producenten og arbejder med hvad der er til rådighed for en mere bæredygtig fremtid. Staldkøkkenet bliver også brugt til events og som alternative mødelokaler og potentialet for de 300 kvm er uendeligt.

Du kan glæde dig til mange GRIMme events hos Staldkøkkenet i fremtiden - det gør vi!

Giv 20 få 20 - sådan fungerer afhentningen

Når du henter din GRIM kasse hos Staldkøkkenet giver du 20kr for leveringen, så vi dækker den lille transportudgift og kan sørge for at dine grøntsager bliver fragtet på den mest bæredygtige måde, og tilbage får du 20% på alle de hjemmelavede lækre produkter som Staldkøkkenets talentfulde kitcheneurs kreere hver dag, der er alt fra Fonda’s drikke fond til Møllers hjemmebag - dét er en god deal!

Hvis du vælger at hente din GRIM kasse hos Staldkøkkenet kan den hentes om torsdagen mellem kl. 16.00 - 18.00. Når du bestiller din kasse modtager du først en ordrebekræftelse, og dagen før den kan hentes modtager du en SMS der minder dig om at der er en kasse klar til dig. Det eneste du skal gøre er at komme forbi indenfor det givne tidsrum, vise din SMS til den søde GRIMling der står i butikken og modtage dine grøntsager - det bliver næsten ikke nemmere.

Fællesskab, ansvarligt forbrug og støtte til lokale virksomheder

Lige så meget som GRIM handler om at stoppe madspild, handler det om fællesskab og det at mødes over gode projekter, dejlige middage og ønsket om en bedre verden. Et sådan fællesskab kommer ikke af sig selv, det ved vi, det opstår i mødet med andre ligesindede, og sådanne møder kræver et rum - et rum GRIM meget gerne vil skabe - og det er derfor vi åbner afhentningssteder over hele landet i samarbejde med lokale virksomheder.

GRIM startede med at tilbyde afhentning af vores økologiske grøntsagskasser for ca. 1.5 år siden, for at tilbyde vores GRIMlings i nærområdet en måde at reducere transportomkostninger og -emissioner, og til dato er det næsten ⅓ del af alle vores kunder der selv henter deres kasser.

Det er selvfølgelig stadig en mulighed at få leveret din kasse helt hjem til på hele Vesterbro, men en anden god grund til at vi åbner flere afhentningssteder er, at flere og flere ønsker at gå den ekstra mil, spare på Co2’en og hente deres kasse selv og det kan vi jo kun råbe hurra for!

Vi kender selv til at være helt grønne på markedet med kun en lille gruppe kunder og hvor meget det kræver at sprede sit budskab og komme ud til nye mennesker, og det er derfor vi indgår samarbejder med lokale virksomheder, nogle mere nyopstartede end andre, så vi kan hjælpe hinanden med at gro og ændre verden til det bedre sammen.

Vi ses d. 27/8 hos Staldkøkkenet på Slagtehusgade 11a!

Vil du lave flere lækre opskrifter derhjemme?

Alle vores opskrifter er skabt med inspiration fra vores Eat Grim-kasser. Hvis du er interesseret i at starte dit eget abonnement, og få frugt & grønt leveret lige til døren, så udforsk vores forskellige kasser nedenfor.

Vores Eat Grim-kasser

Mixy-kasse

Tilgængelig i tre størrelser, der passer alt fra singler til større familier.

Fyldt med en god variation af økologiske frugter og grøntsager, og bliver leveret med tilpassede opskrifter, så du aldrig kommer til at mangle inspiration i køkkenet.

Læs mere

Fruity-kasse

Tilgængelig i en størrelse, og perfekt til dem der elsker frugt og sunde snacks.

Denne kasse er fyldt med lækre økologiske frugter, mindst 4+ kg frugt per kasse (30+ stykker), med 4-5 forskellige sorter, passende til husholdninger på ca. 2 - 4 personer.

Læs mere

Family-kasse

Tilgængelig i en størrelse, og perfekt til familier med små børn eller teenagere.

Denne kasse indeholder en god blanding af klassisk og velkendt frugt & grønt, som nemt kan tilberedes. Hver kasser har 8-10 kg råvarer, med 11+ forskellige sorter.

Læs mere