Appelsin, valnød og mynte

Til dem der foretrækker en let afslutning på måltidet - prøv selv disse appelsinskiver med valnødder, gjort endnu mere friske af mynte, til dessert.

DESSERT / 4-6 SERVERINGER / 15 MIN / NEM

Ingredienser

  • 2 appelsiner
  • 4 valnødder, hakket groft
  • lidt mynte blade
  • 2 spsk sukker
  • citron saft

Sliced oranges on a plate topped with nuts and mint leaves

Sådan gør du 

  1. I en lille skål presses citron saft og blandes med sukker. Bland indtil der ikke er klumper tilbage, og sæt til side.
  2. Med en skarp kniv skæres skrællen af appelsinen af, ved at skære fra top til bund. Følg derefter de naturlige linjer i appelsinen, for at skære bådene fri.
  3. Placer appelsin skiverne på en tallerken, og fordel citron og sukker blandingen over dem. Drys med hakkede mynteblade og valnødder. Lad hvile i et øjeblik, inden det serveres.

Husk at tagge dine egne kreationer med #eatgrim og #cookinggrim på Instagram, og følg os via @eatgrim.

Opskrift af Mad & Delicacy 

Vil du lave flere lækre opskrifter derhjemme?

Alle vores opskrifter er skabt med inspiration fra vores Eat Grim-kasser. Hvis du er interesseret i at starte dit eget abonnement, og få frugt & grønt leveret lige til døren, så udforsk vores forskellige kasser nedenfor.

Vores Eat Grim-kasser

Mixy-kasse

Tilgængelig i tre størrelser, der passer alt fra singler til større familier.

Fyldt med en god variation af økologiske frugter og grøntsager, og bliver leveret med tilpassede opskrifter, så du aldrig kommer til at mangle inspiration i køkkenet.

Læs mere

Fruity-kasse

Tilgængelig i en størrelse, og perfekt til dem der elsker frugt og sunde snacks.

Denne kasse er fyldt med lækre økologiske frugter, mindst 4+ kg frugt per kasse (30+ stykker), med 4-5 forskellige sorter, passende til husholdninger på ca. 2 - 4 personer.

Læs mere

Family-kasse

Tilgængelig i en størrelse, og perfekt til familier med små børn eller teenagere.

Denne kasse indeholder en god blanding af klassisk og velkendt frugt & grønt, som nemt kan tilberedes. Hver kasser har 8-10 kg råvarer, med 11+ forskellige sorter.

Læs mere