Vintersalat - Saftige appelsiner, fennikel og rødkål

SALAT / 4 SERVERINGER / 30 MIN / NEM

Ingredienser

  • 4 mellem fennikel

  • 2 appelsiner 

  • et lille rødkål

  • 3 spsk ekstra jomfru olivenolie

  • salt og peber

fennel-orange-salad with red cabbage

Sådan gør du 

  1. Skær fennikel i kvarte på langs, og fjern den hårde midte. Skær så de kvarte fennikel så tyndt som muligt på langs. Med en skarp kniv skæres skrællen af en appelsin fra top til bund. Skær derefter mellem de naturlige både, for at adskille dem, skær bådene i mindre stykker, og placer endeligt i en skål.

  2. Pres de overskydende stykker appelsin over en skål, og pisk med olivenolie.

  3. Med en kniv skære rødkålen i fire kvarte, og kernen fjernes. Vend kålen på den flade side, og skær så hver del i tynde skiver, fortsæt indtil du har en masse fine, tynde strimler. 

  4. Vend fennikel og rødkål godt sammen i en skål, og krydr med salt og peber. Server i en dyb tallerken, toppet med appelsin og olivenolien.

Husk at tagge dine egne kreationer med #eatgrim og #cookinggrim på Instagram, og følg os via @eatgrim.

Opskrift af Mad & Delicacy 

Vil du lave flere lækre opskrifter derhjemme?

Alle vores opskrifter er skabt med inspiration fra vores Eat Grim-kasser. Hvis du er interesseret i at starte dit eget abonnement, og få frugt & grønt leveret lige til døren, så udforsk vores forskellige kasser nedenfor.

Vores Eat Grim-kasser

Mixy-kasse

Tilgængelig i tre størrelser, der passer alt fra singler til større familier.

Fyldt med en god variation af økologiske frugter og grøntsager, og bliver leveret med tilpassede opskrifter, så du aldrig kommer til at mangle inspiration i køkkenet.

Læs mere

Fruity-kasse

Tilgængelig i en størrelse, og perfekt til dem der elsker frugt og sunde snacks.

Denne kasse er fyldt med lækre økologiske frugter, mindst 4+ kg frugt per kasse (30+ stykker), med 4-5 forskellige sorter, passende til husholdninger på ca. 2 - 4 personer.

Læs mere

Family-kasse

Tilgængelig i en størrelse, og perfekt til familier med små børn eller teenagere.

Denne kasse indeholder en god blanding af klassisk og velkendt frugt & grønt, som nemt kan tilberedes. Hver kasser har 8-10 kg råvarer, med 11+ forskellige sorter.

Læs mere