Flowersprout Pasta

4 serveringer – 30 min – Pasta

Har du aldrig hørt om flowersprouts? Det er en blanding mellem rosenkål og grønkål, og det smager ikke bare fantastisk, det ser også imponerende ud.  Brug dine flowersprouts fra Eat Grims grøntsagskasse til at lave denne nemme og let krydrede flowersprout pasta.

Ingredienser

 • 320 g  pasta
 • 250 g flowersprouts/ blomsterrosenkål
 • 1 fed hvidløg
 • 3 spsk ekstra jomfru olivenolie, salt
 • 4 filetter ansjoser i olie (udelad dem, hvis det skal være vegetarisk)
 • hakket chili, efter smag

Sådan gør du

 1. Hæld vand (ca. 3,5 l) i en stor gryde, dæk med et låg og bring i kog. Skyl flowersprouts og halver de største af dem.

 2. I en anden mindre gryde eller pande, varmes 2-3 spsk ekstra jomfru olivenolie, og hvidløget. Efter 2 minutter tilføjes ansjoser, og de steges med indtil de er faldet fra hinanden / smeltet.

 3. Når vandet koger, tilføjes pasta og salt. Med en træske vendes pastaen rundt, og den koges uden låg (tjek kogetiden på pastaens emballage).

 4. I en wok (stor nok til at holde på al pastaen) varmes 2-3 spsk ekstra jomfru olivenolie. Placer flowersprouts i wokken, og stir fry dem i ca. 5 minutter, uden at de bliver alt for bløde.

 5. Dræn så pastaen, og tilføj også til wokken. Tilføj derefter ansjos “saucen” og vend det hele godt rundt. Du kan servere din flowersprout pasta med hakket chili.

Skrevet af Mad & Delicacy

Skål med flowersprout pasta

Bekæmp madspild og spis med sæsonen


Vi leverer kasser med altid friske og nogle gange grimme frugter og grøntsager – reddet direkte fra landbruget.
Udforsk vores kasseunivers!

Hvem er Eat Grim?

40% af frugter og grøntsager går til spilde hos landbruget pga. overproduktion og kosmetiske fejl, som fødevareindustrien nægter at acceptere. Vores virksomheds formål er at finde et nyt hjem til alt det, samfundet har dømt for grimt til at spise – dit hjem. 

Siden 2018 har Eat Grim forkortet og digitaliseret den traditionelle forsyningskæde for fødevarer og leveret friskere, mere fair og klimavenlig mad direkte fra landbruget til dig.

Vi vil inspirere alle, der dyrker, spiser og laver mad, til at praktisere ubesværet madaktivisme. Og med din hjælp kan vi bekæmpe en af verdens største bidragere til klimaforandring – madspild. Og nu vi er i gang, skabe en retfærdig fremtid, hvor funky former, ekstraordinære farver og alle størrelser er den nye norm.

Følg os på Facebook, vores Cooking Grim Facebook gruppe og Instagram for endnu mere madlavningsinspiration!

 

Flere Eat Grim opskrifter