Handelsbetingelser

Handels- og abonnementbetingelser (private kunder)

Generelt

Disse handels- og abonnementbetingelser (”Betingelser”) finder anvendelse mellem Eat Grim Danmark ApS, CVR: 43052225 (”Eat Grim”) og dig, når du opretter dig på eatgrim.com eller via Eat Grims kundeservice. Betingelserne er alene gældende for privatkunder i Danmark.

Køb af Eat Grims produkter kan kun ske på abonnement og via hjemmeside, kundeservice eller andre digitale kanaler.

Forinden du gennemfører et køb, skal du acceptere disse Betingelser. Derfor er det vigtigt, at du gennemser disse inden køb.  

Dit abonnement

Du opretter dig som kunde på eatgrim.dk. Her kan du også løbende logge ind og ændre personlige oplysninger, betalingsoplysninger og leveringsadresse.

I forbindelse med din oprettelse vælger du første leveringsdag. Herefter leverer vi den valgte kasse på denne dag, indtil du opsiger eller pauser abonnementet.

Du er forpligtet til altid at holde leveringsadressen opdateret. Hvis ikke du har mulighed for at logge ind på eatgrim.com, kan du sende en mail til kundeservice på support@eatgrim.com.

Abonnementet er løbende og fortsætter indtil det enten opsiges eller sættes på pause. 

Da der er tale om fødevarer, er der ikke fortrydelsesret på produktet. Fortrydelse kan heller ikke ske ved at nægte at modtage kassen ved leveringen.

Ændringer i abonnementet eller opsigelse

Du kan løbende ændre i dit abonnement – dvs. ændre eksempelvis produkt eller leveringsfrekvens. Dette gøres ved at logge ind på eatgrim.com.

Det er vigtigt, at du registrerer ændringer til næste uges levering senest onsdag kl. 23.59 ugen før levering. Sker det tættere på leveringsdagen vil ændringerne først gælde fra den efterfølgende levering.

Skal du på ferie – eller vil du have en kort pause – kan du altid logge ind på eatgrim.dk og springe nogle leveringer over. Du kan maksimalt pause dit abonnement i 8 uger ad gangen.

Der er ingen bindingsperiode på abonnementet. Dog skal du opsige mindst 7 dage forud din næste levering. Opsigelse sker ved at logge ind på din bruger på eatgrim.dk.

Stop for betaling, nægte levering af kassen eller lignende gælder ikke som gyldig opsigelse. 

Erstatningsvarer

Hver uge modtager du en mail med en oversigt over specifikt, hvilke grøntsager og/eller frugter du modtager i den næste levering.

Vi ønsker at redde så mange grøntsager og frugter som muligt; men hvis kvaliteten af de varer vi modtager fra vores leverandører ikke er god nok – så finder vi erstatningsvarer til din kasse eller ændrer på mængden af de øvrige. Derfor kan der være mindre justeringer i forhold til, hvad vi har oplyst dig og hvad du faktisk modtager.

Vi oplyser dig om ændringer til kassens indhold enten via mail eller via information i kassen.

Levering

Eat Grim leverer til hele Danmark med undtagelse af ikke brofaste øer samt Grønland og Færøerne. Produktet leveres af et eksternt fragtfirma.

I forbindelse med oprettelse af abonnementet har du mulighed for give særlige ønsker til, hvor kassen må stilles, oplyse om kode til opgangen eller lignende.

Leveringsdagen bestemmer du i forbindelse med oprettelse af abonnementet. I god tid forud leveringsdagen modtager du en SMS med mere specifikt leveringstidspunkt på dagen.

Såfremt den valgte leveringsdag er en helligdag, får du en alternativ leveringsdag oplyst via mail.

I forbindelse med leveringen accepterer du, at fragtmanden tager et billede af kassen til videre dokumentation.

Pris og betalingsbetingelser

Alle priser er i DKK og inkl. moms.

Betaling sker automatisk via kort. Det fremgår af eatgrim.dk, hvilke kort vi accepterer.

Når du opretter et abonnement, giver du Eat Grim lov til at løbende at trække det aftalte beløb på dit kort indtil at du opsiger dit abonnement eller sætter det på pause.

Vi trækker beløbet onsdag ugen før du modtager kassen og hver gang modtager du en kvittering for din betaling på mail. Det er naturligvis vigtigt, at beløbet kan trækkes på det oplyste betalingskort. Sker det, at vi ikke kan trække abonnementet, vil ordren bliver standset.

Eat Grim har ikke adgang til kortoplysninger mv., du deler i forbindelse med betaling. Disse sendes via SSL (krypteret) og er kun synlige for Nets/Clearhouse samt Reepay A/S, som opkræver og kontrollerer selve abonnementbetalingen.

Ændring i priser og Betingelser

Hvis ændringer ikke er til ugunst for dig, kan Eat Grim til enhver tid ændre disse Betingelser uden varsel og med øjeblikkelig virkning. Info om sådanne ændringer sker enten via mail eller eatgrim.com.

Med en måneds varsel kan vi foretage andre ændringer. Dette kan eksempelvis være ny leveringsdag, pris på abonnementet, ændring i fragtomkostninger mv. Sådanne ændringer sker via mail direkte til dig.

Da der ikke er nogen bindingsperiode på abonnementet, kan dette altid opsiges jf. pkt. ”Ændringer i abonnement eller opsigelse”.

Reklamation og erstatningsbegrænsning

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, skal du endelig tage direkte kontakt til vores kundeservice. Du kan enten skrive på support@eatgrim.com eller ringe til vores kundeservice (detaljer og åbningstider på eatgrim.com).

Vær opmærksom på at fødevarer har en begrænset holdbarhed. Vi holder varerne nedkølet i hele vores håndtering frem til dit dørtrin. Hvis du ikke er hjemme ved levering og varerne står i længere tid uden for køl, vil det have en effekt på holdbarheden af produkterne.

Eventuel reklamation skal ske senest 7 dage fra levering af produktet. 

Eventuel erstatning kan aldrig oversige prisen for den leverede kasse ekskl. fragt.

Persondatapolitik

Se vores persondatapolitik her