Kål- og broccolisalat med ristede kikærter

2-3 serveringer – 20 min – Salat

Du kan tilføje alle dine favorit grønne grøntsager fra din Eat Grim grøntsagskasse til denne salat – vi foretrækker den selv med kål, broccoli og sprøde, ristede kikærter. Bland dem sammen med en sennep vinaigrette, og du vil have en fantastisk salat til frokost eller aftensmad. Prøv selv med denne kål- og broccolisalat med ristede kikærter!

Ingredienser

Sennepsvinaigrette:

  • 1 spsk dijon sennep
  • 2 spsk æble-cider-eddike
  • 4 spsk god olivenolie
  • Salt og peber

Sådan gør du

  1. Find alle dine favoritgrøntsager, som f.eks. agurk, broccoli, spinat osv., og skær dem i mundrette bidder, bland derefter med stykker af grønkål i en stor skål.

  2. Dræn kikærter og tør dem let med viskestykke eller papir. Rist i en pande, med en god mængde olie. De skal have 5-10 minutter, på mellem varme. Tilføj så salt, peber og krydderier, som du ønsker det.

  3. Bland ingredienserne til vinaigretten i en skål. Hæld så vinaigretten over salaten, og top derefter med ristede kikærter.
    Nyd nu din kål- og broccolisalat med ristede kikærter!

Skrevet af Oliver Blomqvist

Kål- og broccolisalat med ristede kikærter

Bekæmp madspild og spis med sæsonen


Vi leverer kasser med altid friske og nogle gange grimme frugter og grøntsager – reddet direkte fra landbruget.
Udforsk vores kasseunivers!

Hvem er Eat Grim?

40% af frugter og grøntsager går til spilde hos landbruget pga. overproduktion og kosmetiske fejl, som fødevareindustrien nægter at acceptere. Vores virksomheds formål er at finde et nyt hjem til alt det, samfundet har dømt for grimt til at spise – dit hjem. 

Siden 2018 har Eat Grim forkortet og digitaliseret den traditionelle forsyningskæde for fødevarer og leveret friskere, mere fair og klimavenlig mad direkte fra landbruget til dig.

Vi vil inspirere alle, der dyrker, spiser og laver mad, til at praktisere ubesværet madaktivisme. Og med din hjælp kan vi bekæmpe en af verdens største bidragere til klimaforandring – madspild. Og nu vi er i gang, skabe en retfærdig fremtid, hvor funky former, ekstraordinære farver og alle størrelser er den nye norm.

Følg os på Facebook, vores Cooking Grim Facebook gruppe og Instagram for endnu mere madlavningsinspiration!

 

Flere Eat Grim opskrifter