IMPORTANT: Eat Grim has closed the subscription box concept.

During the closure, we continue to evaluate other opportunities and remain open – and keen – to live out our vision in a different format. We truly hope that we will connect again under the mission we are on.

Read more and stay updated on our social media.

Stay ugly✌️

The Eat Grim team

Eat Grim Manifest

Vi fejrer alle farver, former og størrelser – hos både mennesker og mad.

40% frugter og grøntsager går til spilde hos landbruget pga. overproduktion og kosmetiske fejl, som fødevareindustrien nægter at acceptere. Vores virksomheds formål er at finde et nyt hjem til alt det, samfundet har dømt for grimt til at spise – dit hjem. 

Siden 2018 har vi forkortet og digitaliseret den traditionelle forsyningskæde for fødevarer og leveret friskere, mere fair og klimavenlig mad direkte fra landbruget til dig.

Vi vil inspirere alle, der dyrker, spiser og laver mad, til at praktisere ubesværet madaktivisme. Og med din hjælp kan vi bekæmpe en af verdens største bidragere til klimaforandring – madspild. Og nu vi er i gang, skabe en retfærdig fremtid, hvor funky former, ekstraordinære farver og alle størrelser er den nye norm.

Hvorfor er det vigtigt?

Vi værdsætter

Gennemsigtighed

Vi fortæller de historier, der normalt bliver fortiet uden at undlade en eneste grim detalje: Hvorfor mad går til spilde, og hvilke tiltag, der skal til for at ændre status quo.

Inspiration

Vi gør det let for dig at praktisere madaktivisme og bekæmpe madspild ved at skabe smagfulde og sjove øjeblikke sammen - én kasse ad gangen.

Indvirkning

Vi ændrer fundamentet for måden, vi spiser på og gør vores bedste for at have en positiv indvirkning på klimaet i alle led af vores værdikæde.

Inklusion

Vi giver et løfte om at være en inkluderende og mangfoldig virksomhed, der skaber en retfærdig fremtid for alle naturens former, faconer og farver - både til mad og mennesker.

Vores leverandører

Vi indkøber vores frugter og grøntsager direkte fra landbrug i Danmark og Europa. Gennem vores arbejde forkorter vi forsyningskæden for fødevarer og skærer alle mellemled ud, så du får friske varer hurtigere. På den måde undgår vi madspild, hvor og når det sker. 

Det er vigtigt for os, at vores farmere bliver betalt en fair pris for alle de lækre afgryder, de dyrker. En stor del af det, du betaler for kassen, går nemlig direkte til dem. På den måde får dem, der arbejder hårdest for vores madvarer, det de fortjener.

Vi hjælper mest økologiske, men også konventionelle landbrug med at mindske madspild – og dermed påvirke klimaet positivt.

Vores Grimlings

Vi elsker vores fællesskab. Derfor bruger vi vores platform til at give stemme til alle de seje folk, vi arbejder med, laver mad med og dyrker afgrøder med. Jer der inspirerer os og kæmper for at samskabe et mangfoldigt og beboeligt samfund. Tak for jer!

Del den sjove, velsmagende og nogle gange grimme hverdag med ligesindede frugt- og grøntsagsreddere.