Glædelig Advent!

December kan være en hektisk og kaotisk måned, men vi vil gøre alt hvad vi kan, for at sikre, at du kan slappe af og nyde julestemningen. Derfor har vi været lidt kreative og sammensat denne adventskalender, til alle vores Grimlings - gammel som ny. Igennem december kan du altså se frem til at modtage 4 forskellige adventsgaver fra os!

Husk at tjekke denne side hver søndag, da det er på denne dag at ugens adventsgave bliver afsløret og gjort tilgængelig. Hvis du er tilmeldt vores nyhedsbrev, vil du også modtage en mail hver søndag, med information om adventsgaven og hvor du kan finde den. Så du skal ikke være bange for at du går glip af noget.

4. Advent - Gaven afsløres d. 19 december

3. Advent - Gaven afsløres d. 12 december

2. Advent - Vidunderlige Tilbud

Vi har taget kontakt til nogle af vores favorit brands, for at skaffe dig nogle fantastiske rabatter og tilbud, som kan bruges i resten af december. Vi håber at du er spændt på at udforske dem alle - vi er sikre på, at du nok skal finde noget, der fanger din opmærksomhed!

"SkurkAgurk klarer ærterne" - Wadskjær Forlag

Wadskjær Forlag står bag udgivelsen af Danmarks første vegetariske børnebog - "SkurkAgurk klarer ærterne"! Vi er så vilde med denne sjove og lærerige historie, skrevet af journalisten Jonatan Wibe. En bog der skal gøre børn mere interesserede i madlavning og skabe en tættere relation til de råvarer vi spiser.

Det bedste af det hele er, at du lige nu kan spare 50% på "SkurkAgurk klarer ærterne" og alle de andre børnebøger i deres webshop. Bare brug rabatkoden "EatGrim" ved checkout.

Økologisk mikrogrønt og e-bog - TagTomat

TagTomat er et brand vi virkelig elsker. De er lokale, grønne og har et stort fokus på at dele viden - du kan faktisk få deres spændende e-bog om bæredygtighed i fremtiden gratis, lige her! Der er også en printet udgave, hvis du foretrækker det, som kan findes her.

TagTomat har også en kæmpe webshop, hvor du kan finde alt fra delikatesser og bøger til gør-det-selv kits og mikrogrønt. Det er det perfekte sted at tjekke, hvis du er interesseret i at have mere grønt i hverdagen. Lige nu får du en gratis gave på en værdi af 50 kr. når du køber for mere end 250 kr. i deres webshop.

Alt du skal gøre er, at fylde din indkøbskurv og så bruge rabatkoden "EatGrim2021" ved checkout - så vil gaven automatisk blive tilføjet til din bestilling, kvit og frit!

Transport til juleturen - SHARE NOW

Julen er lig med tid til at besøge venner og familie, men hvis du ikke ejer en bil, kan det til tider være svært at komme rundt, især i kolde og grå december. Derfor er vi glade for at kunne samarbejde med SHARE NOW, en genial app hvor du nemt kan leje en bil, hvilket gør juleturene meget nemmere og fri for bekymringer.

Når du tilmelder dig for 30 kr. kan du få 100 kr. i kredit som du kan køre rundt for. Eksisterende kunder i appen kan bruge koden og modtage kreditten, uden at betale for tilmeldingen. Så tilmeld dig, og brug promo koden "EATGRM-XMAS" for at modtage den gratis kredit.

Obs: koden er gyldig fra d. 4/12 til d. 25/12. Kreditten er gyldig i 30 dage efter koden bruges. Koden kan kun bruges én gang per kunde.

Økologisk frugt og grønt - Forudbetalte abonnementer

Til sidst vil vi dele et tilbud på vores egne Eat Grim-kasser. Lige nu kan du nemlig spare 10% på ALLE dine kasser, når du bestiller et forudbetalt abonnement. Rabatten er allerede tilføjet til produkterne, så du behøver ikke at tilføje en rabatkode ved betaling. Bare vælg det forudbetalte abonnement, der passer dig bedst og se frem til at modtage friske, økologiske og grimme frugter og grøntsager!

1. Advent - Vinterens Opskriftsbog

Med Vinterens Opskriftsbog kan du med garanti undgå, at sæsonen føles grå og kedelig - faktisk vil vi påstå, at du nok ender med at elske vinteren! Vi har nemlig samlet en masse information om de mest velkendte frugter og grøntsager, som kan findes i sæsonen, og skabt lækre, spændende opskrifter til dem alle. Som en ekstra bonus, indeholder opskriftsbogen også vores bedste tips og tricks til, hvordan du får mest muligt ud af råvarerne og får dem til at holde længere.

Vinterens Opskriftsbog inkluderer også en julemenu, skabt af Søren Westh fra det kulinariske laboratorie .506 og inspireret af dekorationer fra Karens Bord. Prøv selv et mere bæredygtigt, grønt og vidunderligt velsmagende julemåltid i år!

The cover of the Winter edition of the Eat Grim seasonal cooking books

Lad os fejre en grøn jul