Salat med grønkål og butternut squash

4 serveringer – 30 min – Salat

Kål og butternut squash fra din Eat Grim grøntsagskasse samles, for at skabe denne lette og farverige salat, som mætter overraskende godt! Hvis du ikke ved hvad du skal lave til frokost, eller skal bruge inspiration til aftensmaden, så er prøv at lave denne opskrift på den lækreste salat med grønkål og butternut squash! 

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Skær butternut squash i tynde skiver. Skræl gulerødderne, og skær også dem i mindre stykker. Placer grøntsagerne på en bageplade med bagepapir, drys med salt og peber, og bag dem så i ovnen ved 200 grader C, i omkring 20 minutter.

  2. Fjern de grønne kålblade fra stilkene, skyl dem og hak. Steg bladene på en varm pande med olivenolie, og krydr med salt og peber.

  3. Pil og skær løget i grove skiver. Steg på en varm pande med smør, indtil gyldne og brune.

  4. Placer de kogte hvedekerner i en skål, og bland sammen med den bagte butternut squash, gulerødderne, grønkålen og løget. Top med smuldret feta. Nyd nu din skønne salat med grønkål og butternut squash!

Skrevet af Christina Bønding

Blå tallerken med salat med grønkål og butternut squash

Bekæmp madspild og spis med sæsonen


Vi leverer kasser med altid friske og nogle gange grimme frugter og grøntsager – reddet direkte fra landbruget.
Udforsk vores kasseunivers!

Hvem er Eat Grim?

40% af frugter og grøntsager går til spilde hos landbruget pga. overproduktion og kosmetiske fejl, som fødevareindustrien nægter at acceptere. Vores virksomheds formål er at finde et nyt hjem til alt det, samfundet har dømt for grimt til at spise – dit hjem. 

Siden 2018 har Eat Grim forkortet og digitaliseret den traditionelle forsyningskæde for fødevarer og leveret friskere, mere fair og klimavenlig mad direkte fra landbruget til dig.

Vi vil inspirere alle, der dyrker, spiser og laver mad, til at praktisere ubesværet madaktivisme. Og med din hjælp kan vi bekæmpe en af verdens største bidragere til klimaforandring – madspild. Og nu vi er i gang, skabe en retfærdig fremtid, hvor funky former, ekstraordinære farver og alle størrelser er den nye norm.

Følg os på Facebook, vores Cooking Grim Facebook gruppe og Instagram for endnu mere madlavningsinspiration!

 

Flere Eat Grim opskrifter