Salat med jordskokker, kål og granatæble

2 serveringer – 35 min – Salat

En super nem salat med jordskokker, kål og granatæble fra Eat Grims lækre grøntsagskasser og er perfekt med en let syrlig dressing. Det gode valg som det friske tilbehør til bordet! 

Ingredienser

 

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen til 200 grader C, varmluft.

  2. Skrub dine jordskokker, skær dem i tykke skiver, tilføj dem til en skål og vend med olivenolie, salt og peber. Bland sammen, placer på en rist med bagepapir, og sæt i ovnen i 25-30 minutter.

  3. Mens du venter, skyl kålen og skær i mundrette stykker. Brug den samme skål som til jordskokkerne, og bland med lidt mere olivenolie, salt og peber. Placer i ovnen, når der er 5 minutter tilbage til jordskokkerne er klar.

  4. Hak groft mandler, og forbered granatæblekerne.

  5. Tag grøntsagerne ud af ovnen, og bland det hele sammen. Server efter det har kølet lidt af, og velbekomme! Nyd nu din lækre, friske salat med jordskokker, kål og granatæble! 
 
Skrevet af Camille Maja
Salat med jordskokker, kål og granatæble i skål

Bekæmp madspild og spis med sæsonen


Vi leverer kasser med altid friske og nogle gange grimme frugter og grøntsager – reddet direkte fra landbruget.
Udforsk vores kasseunivers!

Hvem er Eat Grim?

40% af frugter og grøntsager går til spilde hos landbruget pga. overproduktion og kosmetiske fejl, som fødevareindustrien nægter at acceptere. Vores virksomheds formål er at finde et nyt hjem til alt det, samfundet har dømt for grimt til at spise – dit hjem. 

Siden 2018 har Eat Grim forkortet og digitaliseret den traditionelle forsyningskæde for fødevarer og leveret friskere, mere fair og klimavenlig mad direkte fra landbruget til dig.

Vi vil inspirere alle, der dyrker, spiser og laver mad, til at praktisere ubesværet madaktivisme. Og med din hjælp kan vi bekæmpe en af verdens største bidragere til klimaforandring – madspild. Og nu vi er i gang, skabe en retfærdig fremtid, hvor funky former, ekstraordinære farver og alle størrelser er den nye norm.

Følg os på Facebook, vores Cooking Grim Facebook gruppe og Instagram for endnu mere madlavningsinspiration!

 

Flere Eat Grim opskrifter