Squash Frittata

2 serveringer – 20 min – Frokost

Denne squash frittata vil overraske dig! Super lækker og hurtig at lave. Smagen minder lidt om en spansk tortilla, og nogle gange bliver det endda kaldt en blød quiche. Du kan nemt være kreativ og eksperimentere med opskriften, så tilføje de grøntsager du har i køleskabet eller har fået med i de lækre grøntsagskasser fra Eat Grim. 

Ingredienser

  • 4 æg
  • 2/3 små – mellem squash 
  • 2 spsk friskrevet parmesan ost
  • et drys salt

 

Sådan gør du

  1. Skær squashen i skiver, og steg dem i et par spiseskeer af olivenolie. Steg indtil squashen er helt blød, og smag til med salt.

  2. I en skål blandes æg og parmesan ost. Tilføj bagefter squash, og bland det hele godt sammen.

  3. Hæld 2 spsk ekstra jomfru olivenolie i en stor stegepande, lad det varme op, og hæld så æggeblandingen i panden. Skru op på høj varme, og steg i 5 minutter, indtil bunden er gylden.

  4. Derefter sænkes varmen, og den steges i yderligere 5-10 minutter, dækket til med et låg. Endeligt, vend frittataen rundt, og lad den stege i 1-2 minutter på den anden side. Vær ikke ked af det, hvis det går galt de første par gange, øvelse gør mester!

  5. Nyd nu din lækre squash frittata – Velbekomme! 
 
Skrevet af Mad & Delicacy
Squash frittata i pande

Bekæmp madspild og spis med sæsonen


Vi leverer kasser med altid friske og nogle gange grimme frugter og grøntsager – reddet direkte fra landbruget.
Udforsk vores kasseunivers!

Hvem er Eat Grim?

40% af frugter og grøntsager går til spilde hos landbruget pga. overproduktion og kosmetiske fejl, som fødevareindustrien nægter at acceptere. Vores virksomheds formål er at finde et nyt hjem til alt det, samfundet har dømt for grimt til at spise – dit hjem. 

Siden 2018 har Eat Grim forkortet og digitaliseret den traditionelle forsyningskæde for fødevarer og leveret friskere, mere fair og klimavenlig mad direkte fra landbruget til dig.

Vi vil inspirere alle, der dyrker, spiser og laver mad, til at praktisere ubesværet madaktivisme. Og med din hjælp kan vi bekæmpe en af verdens største bidragere til klimaforandring – madspild. Og nu vi er i gang, skabe en retfærdig fremtid, hvor funky former, ekstraordinære farver og alle størrelser er den nye norm.

Følg os på Facebook, vores Cooking Grim Facebook gruppe og Instagram for endnu mere madlavningsinspiration!

 

Flere Eat Grim opskrifter