Stir fry med babymajs

Del på facebook
Del på pinterest
Del på twitter

2 serveringer – 30 min – Aftensmad

Denne stir fry med babymajs har en masse friske grøntsager og er dejlig krydret! Lav denne ret med squash, peberfrugt, babymajs, pak choi og løg fra Eat Grims skønne grøntsagskasser. Du kan tilføje de grøntsager du har og tilpasse retten med krydderier lige som du ønsker det. Klar på mindre end 30 minutter, og bliver en klar favorit!

Ingredienser

Sådan gør du

 1. Kog risene i henhold med instrukserne.

 2. Forbered babymajs, og behold de trådede dele udenom dem. Blancher trådene i kogende vand, ca. 2 minutter. Dræn i en si, og sæt til side. Derefter koges selve majsene, indtil de er møre. Skær dem i mundrette stykker.

 3. Med en grønt skræller skæres der tynde strimler af squashen. Placer ovenpå hinanden, og skær dem så i tynde, spaghetti-lignende strimler.

 4. Nu skylles og forberedes de andre grøntsager: skær peberfrugten i mundrette stykker. Knus hvidløg og hak fint. Skær forårsløg fint, og gem nogle af de grønne ender. Skær rødløg i små tern.

 5. I en wok varmes sesam olie og rødløg samt forårsløg steges. Tilføj derefter de resterende grøntsager og steg i 5 minutter. Tilføj et skvæt soja sauce.

 6. I en skål blandes risvinseddike, honning, peanut butter og sriracha sauce. Hæld så over wokken og lad det simre i 5 minutter.

 7. Når du er færdig serveres ris og grøntsagerne i en skål. Drys med sesam frø, trådene fra babymajs og de grønne forårsløg. Nyd nu din lækre stir fry med babymajs! 

Skrevet af Carolin Schiemer

Tallerken med asiatisk stir fry med babymajs på blåt bord, med serviet

Bekæmp madspild og spis med sæsonen


Vi leverer kasser med altid friske og nogle gange grimme frugter og grøntsager – reddet direkte fra landbruget.
Udforsk vores kasseunivers!

 • Ugly Æblemost (12 x 0,75 L.)

  359,00 DKK (ekskl. Levering) Tilføj til kurv

  Mindre spild – mere juice

 • Veggie Big & Beastly

  Fra: 265,00 DKK (ekskl. Levering) Vælg muligheder

  Et godt valg for familier og bofællesskaber.
  Min. 7 kg blandet grønt.
  Indholdet passer typisk til 3-5 personer.
  Frugt kan tilkøbes.

 • Veggie Small & Ugly

  Fra: 235,00 DKK (ekskl. Levering) Vælg muligheder

  Et godt valg for par og mindre hustande. Min. 5 kg blandet grønt. Indholdet passer typisk til 2-3 personer. Frugt kan tilkøbes.

 • Øko Mixy

  Fra: 259,00 DKK (ekskl. Levering) Vælg muligheder

  Et godt valg for par og mindre hustande, som gerne vil have lidt af det hele. Min. 5 kg blandet grønt og lidt frugt. Indholdet passer typisk til 1 – 2 personer. Ekstra frugt kan tilkøbes.

 • Mixy

  Fra: 245,00 DKK (ekskl. Levering) Vælg muligheder

  Et godt valg for par og mindre hustande, som gerne vil have lidt af det hele. Min. 5 kg blandet grønt og lidt frugt. Indholdet passer typisk til 1 – 2 personer. Ekstra frugt kan tilkøbes.

 • Veggie Mini & Mean

  Fra: 169,00 DKK (ekskl. Levering) Vælg muligheder

  Et godt valg for singler og lejlighedsvise grøntsagsspisere. Min. 3 kg blandet grønt. Indholdet passer typisk til 1 person. Frugt kan tilkøbes.

 • Fruity Small & Ugly

  219,00 DKK (ekskl. Levering) Vælg muligheder

  Et godt valg for dem der gerne vil snacke blandet håndfrugt og eksotisk frugt i sæson gennem ugen. Min. 4 kg blandet frugt. Indholdet passer typisk til 2-4 personer.

Hvem er Eat Grim?

40% af frugter og grøntsager går til spilde hos landbruget pga. overproduktion og kosmetiske fejl, som fødevareindustrien nægter at acceptere. Vores virksomheds formål er at finde et nyt hjem til alt det, samfundet har dømt for grimt til at spise – dit hjem. 

Siden 2018 har Eat Grim forkortet og digitaliseret den traditionelle forsyningskæde for fødevarer og leveret friskere, mere fair og klimavenlig mad direkte fra landbruget til dig.

Vi vil inspirere alle, der dyrker, spiser og laver mad, til at praktisere ubesværet madaktivisme. Og med din hjælp kan vi bekæmpe en af verdens største bidragere til klimaforandring – madspild. Og nu vi er i gang, skabe en retfærdig fremtid, hvor funky former, ekstraordinære farver og alle størrelser er den nye norm.

Følg os på Facebook, vores Cooking Grim Facebook gruppe og Instagram for endnu mere madlavningsinspiration!

 

Flere Eat Grim opskrifter

kartoffelhjerte

Velkomstgave

Spar 10% på din første kasse. Indtast rabatkupon VELKOMMEN på checkout.