IMPORTANT: Eat Grim has closed the subscription box concept.

During the closure, we continue to evaluate other opportunities and remain open – and keen – to live out our vision in a different format. We truly hope that we will connect again under the mission we are on.

Read more and stay updated on our social media.

Stay ugly✌️

The Eat Grim team

Bæredygtig frugt til dine teams

Arbejder du i en virksomhed og vil gerne forsyne dine teams med sund og frisk frugt hver uge, og samtidig bekæmpe madspild?

Vi har lanceret vores Team-kasse, som er propfyldt med lækker nem-til-snack frugt. Dine teams på kontoret kan nu med god samvittighed sætte tænderne i vores reddet frugt som en sød og sund forfriskning, når eftermiddagstrætheden eller den lille sult sparker ind i løbet af dagen.

Hvorfor team frugt?

Det er
pærelet

Abonnér på en fleksibel frugtløsning, hvor du får frisk, sæsonpræget frugt leveret hver mandag morgen.

Det er
billigt

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og giver dig et bæredygtighedsløfte oveni. Det kalder vi et win-win-win.

Det er bæredygtigt

Inspirer dine teams til at gøre en bæredygtig indsats imod madspild og tilføj et samarbejde med Eat Grim til din ESG strategi.

Dit frugtvalg har betydning

40% af alt mad ender med at gå til spilde grundet ineffektivitet i forsyningskæden, overproduktion, og kosmetiske fejl. Hos Eat Grim redder og leverer vi kvalitetsråvarer, der kommer direkte fra gården, til dig, og betaler en fair pris til dem der dyrker vores mad.

“Grim mad” betyder, at vores frugter nogle gange kan se anderledes ud i form, størrelse og farve end ensartet mad, du typisk køber i supermarkedet, men er altid af frisk kvalitet.

Som virksomhed har vi ansvar for at sætte klima på menuen. De valg, vi træffer for vores teams er udtryk af vores værdier. Fra et klimaperspektiv er madspild alene ansvarlig for 10% af verdens udledning af drivhusgasser. Hvert kilo af Eat Grim frugter leveret til dine teams er et kilo reddet fra at gå til spilde.

Hvilken kasse skal du vælge?

Den helt rigtige findes derude.

Big & Beastly

Et godt valg for familier og bofællesskaber.

Min. 7 kg blandet økologiske grønt.
Indholdet passer typisk til 3 – 5 personer.

Frugt kan tilkøbes.

Small & Ugly

Et godt valg for par og mindre husstande.

Min. 5 kg blandet økologisk grønt.
Indholdet passer typisk til 2-4 personer.

Frugt kan tilkøbes.

Mini & Mean

Et godt valg for singler og lejlighedsvise grøntsagsspisere.

Min. 3 kg blandet økologisk grønt.
Indholdet passer typisk til 1 – 2 personer.

Frugt kan tilkøbes.

Fruity-kasse Small & Ugly

Et godt valg for dem der gerne vil snacke lidt blandet håndfrugt.

Min. 4 kg af blandet økologisk frugt.
Indholdet passer typisk til 2-4 personer.

“Hos Eat Grim kan du bestille frugt- og grøntsagskasser, leveret lige til døren, med super lækre, grimme afgrøder, fra gode landbrug.”

“Hvorfor kan vi ikke spise et æble, der har mange forskellige farver? Eat Grim er en slags kropspositivisme for frugter og grøntsager.”

“Genialt koncept med minimal indpakning. Hvis du kan lide at modtage grøntsager, som du kan gøre med hvad du vil, og leveret til døren, er dette helt sikkert dit bedste valg. Samtidig er prisen meget rimelig.”

“Deres grøntsager ser fantastiske ud, og kan sagtens blive spist. Flere af dem kan ikke skelnes ud fra grøntsagerne fra supermarkedet.”