Vegansk og nem Gazpacho opskrift

Del på facebook
Del på pinterest
Del på twitter

4 serveringer – 20 min – Suppe

Denne vegansk og nem Gazpacho opskrift er en spansk forret og suppe, og er fyldt med smagen af sommer. Den her ret er nem og sund. Vi griller vores lækre sommergrøntsager fra vores Eat Grim grøntsagskasse til denne fantastiske, smagfulde forret, fordi grøntsager er særligt gode på grillen. Her bruger vi peberfrugter, hvidløg, agurker, tomater og lidt bladselleri. Og det bedste: det tager kun 20 minutter – så vi laver den her forret, hver gang vi ikke har tid til at lave forretter.

Ingredienser

Sådan gør du

 1. Ønsker man lidt røget smag til sin gazpacho, kan man vælge at grille nogle af ingredienserne. Agurk, tomat og peberfrugt er oplagte til den høje varme, og kan sagtens blive sorte på overfladen og stadig udvikle masser af velsmag.Hvis man ikke har en tændt grill, kan man også branke ingredienserne direkte over gasflammer eller på en tør pande, der er rygende varm.

   

 2. Peberfrugt, selleri, agurk, tomat, chili og hvidløg skæres i mindre stykker og kommes i en skål eller beholder, der gerne er smal og høj. Det gør det nemmere at bruge stavblenderen.Ønsker man en gazpacho, der ikke er så grov, kan man med fordel bruge en foodprocessor.

   

 3. Kom citronsaft og rapsolie i og blend til det hele har en cremet konsistens. Smag til med salt og peber.

   

 4. Gazpachoen kan serveres simpelt med et godt skvæt olivenolie, men kan også anrettes med persille og ristede græskarkerner.
God sommer – denne vegansk og nem Gazpacho opskrift vil helt sikkert køle dig af under hedebølgen 🙂

Skrevet af Planetarisk Kogebog

Vegansk og nem gazpacho opskrift

Bekæmp madspild og spis med sæsonen


Vi leverer kasser med altid friske og nogle gange grimme frugter og grøntsager – reddet direkte fra landbruget.
Udforsk vores kasseunivers!

 • Opbevaringsposer til frugt og grønt (2 stk.)

  65,00 DKK (ekskl. Levering) Tilføj til kurv

  Mindre spild – mere juice

 • Ugly Æblemost (12 x 0,75 L.)

  359,00 DKK (ekskl. Levering) Tilføj til kurv

  Mindre spild – mere juice

 • Veggie Big & Beastly

  Fra: 265,00 DKK (ekskl. Levering) Vælg muligheder

  Et godt valg for familier og bofællesskaber.
  Min. 7 kg blandet grønt.
  Indholdet passer typisk til 3-5 personer.
  Frugt kan tilkøbes.

 • Veggie Small & Ugly

  Fra: 235,00 DKK (ekskl. Levering) Vælg muligheder

  Et godt valg for par og mindre hustande. Min. 5 kg blandet grønt. Indholdet passer typisk til 2-3 personer. Frugt kan tilkøbes.

 • Øko Mixy

  Fra: 259,00 DKK (ekskl. Levering) Vælg muligheder

  Et godt valg for par og mindre hustande, som gerne vil have lidt af det hele. Min. 5 kg blandet grønt og lidt frugt. Indholdet passer typisk til 1 – 2 personer. Ekstra frugt kan tilkøbes.

 • Mixy

  Fra: 245,00 DKK (ekskl. Levering) Vælg muligheder

  Et godt valg for par og mindre hustande, som gerne vil have lidt af det hele. Min. 5 kg blandet grønt og lidt frugt. Indholdet passer typisk til 1 – 2 personer. Ekstra frugt kan tilkøbes.

 • Veggie Mini & Mean

  Fra: 169,00 DKK (ekskl. Levering) Vælg muligheder

  Et godt valg for singler og lejlighedsvise grøntsagsspisere. Min. 3 kg blandet grønt. Indholdet passer typisk til 1 person. Frugt kan tilkøbes.

 • Fruity Small & Ugly

  219,00 DKK (ekskl. Levering) Vælg muligheder

  Et godt valg for dem der gerne vil snacke blandet håndfrugt og eksotisk frugt i sæson gennem ugen. Min. 4 kg blandet frugt. Indholdet passer typisk til 2-4 personer.

Hvem er Eat Grim?

40% af frugter og grøntsager går til spilde hos landbruget pga. overproduktion og kosmetiske fejl, som fødevareindustrien nægter at acceptere. Vores virksomheds formål er at finde et nyt hjem til alt det, samfundet har dømt for grimt til at spise – dit hjem. 

Siden 2018 har Eat Grim forkortet og digitaliseret den traditionelle forsyningskæde for fødevarer og leveret friskere, mere fair og klimavenlig mad direkte fra landbruget til dig.

Vi vil inspirere alle, der dyrker, spiser og laver mad, til at praktisere ubesværet madaktivisme. Og med din hjælp kan vi bekæmpe en af verdens største bidragere til klimaforandring – madspild. Og nu vi er i gang, skabe en retfærdig fremtid, hvor funky former, ekstraordinære farver og alle størrelser er den nye norm.

Følg os på Facebook, vores Cooking Grim Facebook gruppe og Instagram for endnu mere madlavningsinspiration!

 

Flere Eat Grim opskrifter

kartoffelhjerte

Velkomstgave

Spar 10% på din første kasse. Indtast rabatkupon VELKOMMEN på checkout.