Veganske vietnamesiske forårsruller

2 personer – 25 min – Aftensmad

Forkæl dig selv med disse nemme og friske, veganske forårsruller, spækket med de lækreste grøntsager fra Eat Grims grøntsagskasser, som æble, avocado, gulerødder, bladbede og rødkål! Du kan også selv tilføje andre grøntsager du har liggende derhjemme. Disse forårsruller passer perfekt til aftensmad, frokost, eller som en del af madpakken. 

Ingredienser

Fyld:
Peanutsauce:
 • 4 spsk peanutbutter
 • 2 spsk frisk revet ingefær
 • 1 fed finthakket hvidløg
 • 1 spsk sriracha
 • 1 spsk sojasovs
 • 1 spsk sesamolie
 • 6 spsk vand
 • 1 tsk salt

Sådan gør du

 1. Kog noget varmt vand og hæld det udover din bulgur, lad det stå og bløde op i 20 min.

 2. Skær din tofu ud i 10 strimler og steg dem på mellem-høj varme på hver side. Hver side skal have omkring 2 min.

 3. Efter tofuen er færdig med at stege, kommer du sojasovs, sesamolie og hoisin sovs i og vend det sammen med tofuen. Det kan nu sættes til siden, til det skal bruges senere.

 4. Vask dine grøntsager og skær agurk, gulerod, æble og rødkål i tynde strimler (julienne). Vask bladbede bladene og den friske koriander og skær avokadoen ud i 10 skiver. Kom det hele på en tallerken til når det skal bruges senere.

 5. Når bulguren er færdig med at bløde op, si vandet fra og bland karrypulver og salt sammen med det.

 6. Bland alle ingredienserne til peanutsaucen sammen i en skål.

 7. Nu burde alt dit fyld være klar (grøntsager, tofu, bulgur og peanutsovs), så nu er du klar til at sammensætte dine forårsruller. Blød rispapiret op efter instruktioner på pakken og kom fyldet i (Du kan starte med at komme bladbede bladene nederst, så peanutsauce og så resten af fyldet).

 8. Server dine veganske vietnamesiske forårsruller med frisk koriander, sesamfrø, hoisin sovs og sød chilisovs. Velbekomme!

Skrevet af Cæcilie Gade

Tallerken med vietnamesiske forsårsruller med tofu, bulgur, avocado, rødkål, koriander

Bekæmp madspild og spis med sæsonen


Vi leverer kasser med altid friske og nogle gange grimme frugter og grøntsager – reddet direkte fra landbruget.
Udforsk vores kasseunivers!

Hvem er Eat Grim?

40% af frugter og grøntsager går til spilde hos landbruget pga. overproduktion og kosmetiske fejl, som fødevareindustrien nægter at acceptere. Vores virksomheds formål er at finde et nyt hjem til alt det, samfundet har dømt for grimt til at spise – dit hjem. 

Siden 2018 har Eat Grim forkortet og digitaliseret den traditionelle forsyningskæde for fødevarer og leveret friskere, mere fair og klimavenlig mad direkte fra landbruget til dig.

Vi vil inspirere alle, der dyrker, spiser og laver mad, til at praktisere ubesværet madaktivisme. Og med din hjælp kan vi bekæmpe en af verdens største bidragere til klimaforandring – madspild. Og nu vi er i gang, skabe en retfærdig fremtid, hvor funky former, ekstraordinære farver og alle størrelser er den nye norm.

Følg os på Facebook, vores Cooking Grim Facebook gruppe og Instagram for endnu mere madlavningsinspiration!

 

Flere Eat Grim opskrifter